Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk
Psykoterapeut MPF og parterapeut Gitte Sander, Klinik for psykoterapi og parterapi

Psykoterapeut MPF & parterapeut i Odense

Om Gitte Sander

Jeg er født i 1965 og aut. ergoterapeut, psykoterapeut MPF og cert. Imago parterapeut, samt cert. Imago Workshop Presenter for par og singler.

Jeg har mere end 23 års erfaring i at hjælpe folk, både gennem individuelle psykoterapeutiske samtaler, i parterapi og i grupper. Jeg modtager klienter i min klinik i Odense C og har konsultationer med klienter der kommer ind fra hele verden.

Som psykoterapeut og parterapeut har jeg gennem mit virke set flere end 1000 privatbetalende par i parterapi og på parweekender, samt lige så mange enkeltpersoner i individuel psykoterapi og grupper. Supervision og vejledning af fagpersoner har også været en del af mit virke, samt foredrag.
Jeg har stor erfaring med at lave vurderinger og visitationer med henblik på viderehenvisning. Jeg er også

Erfaring

Jeg har arbejdet med psykoterapi siden 1996 og ledet terapeutiske grupper siden 1990. Jeg startede med ti års arbjdserfaring på Odense Universitetshospital, primært på neurologiske afdelinger, psykiatriske afdelinger og Psykoterapeutisk Afsnit. Uddannet og del af OUH’s katastrofeberedskab. Var herefter tre år på et socialpsykiatrisk bosted og i et neurologisk behandlingsteam, altsammen som autoriseret ergoterapeut med speciale i neurologi og psykiatri.

Har siden 2004 arbejdet fuldtids som selvstændig psykoterapeut MPF og parterapeut i privat praksis. Jeg har gennem en lang årrække holdt utallige foredrag, weekendkurser for par, personlig udviklingsgruppe samt mindfulness meditationshold.

Uddannelse som psykoterapeut og parterapeut

I 1996 fik jeg en uddannelsesstilling med psykoanalytisk psykoterapi og gruppeanalytisk terapi, samt tog sideløbende med hospitalsarbejdet fem års videregående uddannelse som psykoterapeut. Jeg har mindst fem års træning i krops- og gestaltterapi og er uddannet i kognitiv terapi. Har specialiseret mig i Imago relationsterapi til par, singler, familier og grupper, hvor jeg bl.a. har arbejdet for Imago Relationships International. Senest har jeg uddannet mig i mindfulness.

Privat

Jeg bor i forbindelse med min klinik og har tre børn på 21, 26 og 29 år. Der er i klinikken en lille terapihund, som deltager i aktiviteterne.

Kontakt psykoterapeuten

Kontakt mig direkte på tlf. 45 5132 1049 eller mail@gittesander.dk eller via kontaktsiden, hvor du også kan se, hvor klinikken ligger.

Læs hele mit CV på LinkedIn

Grib kærligheden på Facebook

Delte præsentationer på Slideshare

Twitter

Google

Gitte Sander i medierne – Artikler og TV-interviews