Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk
Psykoterapeut MPF og parterapeut Gitte Sander, Klinik for psykoterapi og parterapi

Psykoterapeut MPF & parterapeut i Odense

Om Gitte Sander

Gitte Sander (født 1965) er psykoterapeut MPF og certificeret Imago parterapeut, samt certificeret Imago Workshop Presenter for par og singler. Gitte har mere end 20 års erfaring i at hjælpe folk individuelt, i par og i grupper. Hun modtager klienter i sin klinik i Odense og har konsultationer med klienter fra ikke blot hele landet, men også hele verden. Som psykoterapeut og paterapeut har Gitte Sander gennem sine mange års virke set flere end 1000 privatbetalende par i parterapi og på parweekender, samt lige så mange enkeltpersoner i individuel psykoterapi og gruppe. Hun har gennem en lang årrække holdt weekendkurser for par, personlig udviklingsgruppe samt mindfulness meditationshold. Hun har også psykologer og psykoterapeuter i supervision, og laver vurderinger og visitationer med henblik på viderehenvisning. Gitte er også

          • Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvor hun er suppleant i bestyrelsen, samt tidligere gennem tre år har siddet i Etikudvalget og været formand for Medieudvalget.

Erfaring

Gitte har arbejdet med psykoterapi siden 1996 og ledet terapeutiske grupper siden 1990. Hun startede med ti års erfaring fra Odense Universitetshospital på neurologiske afdelinger, psykiatriske afdelinger og Psykoterapeutisk Afsnit, var herefter tre år på et socialpsykiatrisk bosted og i et neurologisk behandlingsteam som autoriseret ergoterapeut med speciale i neurologi og psykiatri. Har siden 2004 arbejdet fuldtids som selvstændig psykoterapeut MPF og parterapeut i privat praksis.

Uddannelse som psykoterapeut og parterapeut

I 1996 fik hun en uddannelsesstilling med psykoanalytisk psykoterapi og gruppeanalytisk terapi, samt tog sideløbende med hospitalsarbejdet fem års videregående uddannelse som psykoterapeut. Hun har mange års træning i krops- og gestaltterapi og er uddannet i kognitiv terapi. Har specialiseret sig i Imago relationsterapi til par, singler, familier og grupper, hvor hun bl.a. har arbejdet for Imago Relationships International. Senest har hun uddannet sig i mindfulness.

Privat

Gitte bor i forbindelse med sin klinik og har tre børn på 21, 25 og 28 år. Der er i klinikken en lille terapihund, som deltager i aktiviteterne.

Kontakt psykoterapeuten

Kontakt Gitte direkte på tlf. 45 5132 1049 eller mail@gittesander.dk eller via kontaktsiden, hvor du også kan se, hvor klinikken ligger.

Læs CV på LinkedIn

Grib kærligheden på Facebook

Delte præsentationer på Slideshare

Twitter

Google

Gitte Sander i medierne – Artikler og TV-interviews

Gitte Sanders udgivelser – Bog og artikler