Gitte Sander
Psykoterapeut MPF & parterapeut i Odense

Tag kontakt til psykoterapeut og parterapeut Gitte Sander

Jeg er 55 år og har haft den store glæde og berigelse i mit liv at arbejde som terapeut i 30 år. Heraf har jeg fordybet mig i arbejdet med psykoterapi og parterapi de sidste 24 år.

Har således mange års erfaring i at hjælpe folk gennem terapi. Både gennem individuelle psykoterapeutiske samtaler, parterapi, familieterapi og i grupper.

Jeg modtager klienter i min klinik i Odense og fra hele verden, da jeg også arbejder på engelsk og online.

Jeg har været så priviligeret at kunne fordybe mig i forskellige fagfelter og behandlingsformer, via superviseret hands-on målrettet terapi og har herved tilegnet mig en bred erfaring, herunder med at lave vurderinger og visitationer.

Jeg har modtaget så meget supervision, vejledning og egenterapi, at det ville være nærmest umuligt at opgøre i timer. Hvilket har været afgørende for hvor jeg står i dag.

Det siges dog, at jo mere man ved, jo mere bliver man klar over at man ikke ved. Og det vil jeg godt tilslutte mig. Mennesker har meget tilfælles, men er også meget forskellige. Hvilket er en af grundende til at arbejdet er så spændende. 

 

Uddannelse og erfaring som psykoterapeut og parterapeut

Autoriseret ergoterapeut 1990 og i den forbindelse diverse efteruddannelse, blandt andet som praktikvejleder og i kognitiv terapi.

Arbejdede som nyuddannet ti år som ergoterapeut indenfor specialer i neurologi og psykiatri på Odense Universitetshospital. Primært på neurologiske afdelinger, forskellige somatiske og psykiatriske afdelinger; lukket akut modtageafsnit, gerontopsykiatrisk, miljøterapeutisk afsnit. Uddannet og del af OUH’s katastrofeberedskab.

I 1996 fik jeg en uddannelsesstilling med psykoanalytisk psykoterapi og gruppeanalytisk terapi på Psykoterapeutisk Afsnit, OUH, samt tog sideløbende med fem års videregående uddannelse som psykoterapeut i krops- og gestaltterapi.

Arbejdede derefter tre år på et socialpsykiatrisk bosted og i et neurologisk behandlingsteam.

Blev i 2003 Psykoterapeut MPF som et stempel på en kvalificeret stor mængde uddannelse, supervision og egenterapi.

Siden 2004 har jeg været privatpraktiserende psykoterapeut MPF og parterapeut.

Her har jeg i min praksis set flere tusindemennesker i terapi; privatbetalende par i parterapi, samt enkeltpersoner i individuel psykoterapi, grupper og supervision.

Jeg har også holdt flere hundrede kurser, foredrag, workshops for par, personlig udviklingsgrupper samt mindfulness meditationshold.

Har dernæst specialiseret mig i parterapi og relationsfokuseret terapi ved at tage en række uddannelser i Imago relationsterapi til par, singler, familier og grupper. Blev cert. Imago parterapeut, samt cert. Imago Workshop Presenter for par og singler. Har arbejdet for Imago Relationships International. 

Senere har jeg uddannet mig i mindfulness på Vækstcentret.

Du kan læse mit fulde CV på LinkedIn.

Privat

Jeg bor i forbindelse med min klinik og har tre voksne børn på 21, 26 og 29 år. Min yngste søn bor hjemme og der er en lille terapihund i klinikken.

Kontakt

Kontakt mig direkte på tlf. +45 5132 1049 eller mail@gittesander.dk eller via kontaktsiden, hvor du også kan se, hvor klinikken ligger.