Tag kontakt til psykoterapeut og parterapeut Gitte Sander

Om Gitte Sander

Psykoterapeut & parterapeut

Jeg er 56 år og psykoterapeut, parterapeut samt forfatter. Mit liv er blevet beriget af at arbejde som terapeut i 30 år. De fleste af disse år har jeg fordybet mig i psykoterapi og parterapi, hvilket har lært mig rigtig meget om at være menneske og givet en stor erfaring i at hjælpe via terapi.

Nogle tror, at det må være hårdt at sidde og høre på folks problemer, når man er psykoterapeut. Tværtimod er det en kæmpe gave til ens eget liv. Det er et privilegium at kunne fordybe sig i livets mange aspekter, lære mennesker ægte at kende, samt lære forskellige faglige metoder, uddannelse og superviseret hands-on målrettet terapi. Og jeg har herigennem tilegnet mig en både bred og dyb faglig erfaring, herunder med at lave vurderinger og visitationer.

Det siges, at jo mere man ved, jo mere bliver man klar over, at man ikke ved. Det udsagn vil jeg godt tilslutte mig. Mennesker har meget tilfælles, men er også meget forskellige. Hvilket er en af grundene til at arbejdet er så spændende.

Jeg modtager klienter i min klinik i Odense fra hele Danmark og verden, da jeg også arbejder på engelsk og online. De fleste af mine klienter er unge og voksne, som kommer enkeltvis eller som par, men jeg arbejder også tit med hele familier.

I mit arbejde lægger jeg vægt på en høj grad af faglighed og etik. Det ligger mig på sinde at hjælpe folk bedst muligt, samt at tilbyde en samtalemulighed, der er baseret på faktuel viden og klinisk erfaring, samt er mulig hinsides diverse registreringer, systemer og forordninger. Jeg kan med stolthed i stemmen sige, at jeg efter 30 års virke aldrig har haft en klagesag.

Jeg bor i Odense og har levet det meste af mit liv på Fyn. Jeg har tre voksne børn på 23, 27 og 30 år, samt to svigersønner, en svigerdatter og et barnebarn. Samt en lille terapihund i klinikken .

Uddannelse og erfaring som psykoterapeut og parterapeut

Autoriseret ergoterapeut 1990 og i den forbindelse diverse efteruddannelse, blandt andet som praktikvejleder og i kognitiv terapi. Arbejdede som nyuddannet ti år som ergoterapeut indenfor specialer i neurologi og psykiatri på Odense Universitetshospital. På forskellige somatiske og psykiatriske afdelinger; primært neurologiske afdelinger somatisk, samt psykiatrisk lukket akut modtageafsnit, gerontopsykiatrisk, miljøterapeutisk afsnit for yngre skizofrene. Uddannet og del af OUH’s katastrofeberedskab.

I 1996 fik jeg en uddannelsesstilling med psykoanalytisk psykoterapi og gruppeanalytisk terapi på Psykoterapeutisk Afsnit, OUH, samt tog sideløbende fem års videregående uddannelse som psykoterapeut i krops- og gestaltterapi.

Arbejdede derefter tre år på et socialpsykiatrisk bosted og i et neurologisk behandlingsteam.

Blev i 2003 Psykoterapeut MPF som et stempel på en kvalificeret stor mængde uddannelse, supervision og egenterapi.

Siden 2004 har jeg været privatpraktiserende psykoterapeut og parterapeut.

Her har jeg i min praksis set flere tusinde mennesker i terapi; privatbetalende par i parterapi, samt enkeltpersoner i individuel psykoterapi, supervision. Og familier.

Jeg har også afholdt flere hundrede foredrag, workshops for par, kurser for fagpersonale, personlig udviklingsgrupper samt MBSR mindfulness meditationshold.

Har specialiseret mig i parterapi og relationsfokuseret terapi ved at tage en række uddannelser i Imago relationsterapi til par, singler, familier og grupper. Blev cert. Imago parterapeut, samt cert. Imago Workshop Presenter for par og singler. Har arbejdet for Imago Relationships International

Senere har jeg en et-årig uddannelse i mindfulness på Vækstcentret.

Du kan læse mit fulde CV på LinkedIn.

Udover min praksis som psykoterapeut er jeg også

 

Forfatter til en lang række artikler
og bogen Grib kærligheden – parforholdets psykologi i praksis,
som også er udgivet på engelsk ‘Seize Love – The Psychology of relationships in practice‘.

Medlem af Dansk Forfatterforening.

Ofte interviewet til diverse artikler i pressen og TV/radio.

Og jeg har en brevkasse i ekspertpanelet på Baby.dk.

Kontakt mig

Du er velkommen til at ringe eller skrive på telefon:

5132 1049

eller

mail@gittesander.dk