Priser & vilkår på psykoterapi og parterapi hos Gitte Sander

Priser på psykoterapi og parterapi hos psykoterapeut og parterapeut Gitte Sander

Vilkår

Klippekort
Man bestemmer selv hvornår man vil bruge sine “klip”. Klippene er fleksible og aftalen om klippekort laves efter første session. Klippekort refunderes ikke.

Afbud
Kan ske senest 1 døgn forinden en booket tid, herefter faktureres for sessionen. Aflysninger pga. akut opstået sygdom eller ulykke faktureres dog ikke.

Betaling
Der betales med Mobilepay i klinikken til 89089. Fjern-betalinger og betalinger for længerevarende forløb via bankoverførsel eller på mobilepay efter tilsendelse ifølge faktura.

Lægehenvisning

Jeg tager som autoriseret ergoterapeut imod henvisniger fra læger, men jeg har ikke sygesikringsoverenskomst. Det betyder at man som klient i hovedreglen selv skal betale det fulde honorar. 

Undtagelser fra dette er henvisninger fra læger i sundhedsforsikringer, hvor foriskringen betaler sessionerne.

Der er også en mulighed for at man som selvstændig eller medarbejdende æftefælle kan fratrække udgiften skattemæssigt, hvis behandlingen er lægefagligt begrundet og man er lægehenvist.

Ventetider

Man kan ofte her i klinikken opstarte et forløb ret hurtigt og som regel få en første indledende samtale indenfor en uge, hvis behovet er akut.

Tilskud

Individuel terapi: Sygesikringen, Danmark og de fleste sundhedsforsikringerne giver tilskud til autoriserede psykologer med sygesikringsoverenskomst og ydernummer. Hos os, der ikke er autoriseret psykolog og har ydernummer, gives der sjældent tilskud. Men nogle gange giver kommuner, arbejdspladser, sundhedsforsikringer og legater dog tilskud eller fuld betaling til forløb af samtaleterapi.

Man får bedst information ved at kontakte sin egen konkrete kommune, arbejdsplads eller forsikringselskab vedrørende ens egne muligheder.

Parterapi: Der findes ikke nogle tilskudsordninger. Du kan almindeligvis ikke få tilskud til parterapi via din læge, sygeforsikring Danmark eller sundhedsforsikringer.

Der kan dog være mulighed for at få samtaler eller familieterapi i familiehuse i ens kommune, hvis man har alvorlige problemer i familien. Ligeledes i Familieretshusene, hvis man er i skilsmisse. Og hos Dialog mod Vold eller på Krisecentrene, hvis man er i et voldeligt forhold. Men ellers betaler de fleste selv for deres parterapi.

De allerfleste, der går i terapi her, betaler selv ud af egen lomme og vægter den diskretion og frihed, der ligger i det. 

Nogle støttes økonomisk af en partner eller forældre, som betaler for terapien. 

Du kan få rabat, hvis du selv eller en af jer er studerende/mindre bemidlet.