Online terapi for individuelle og parterapi på videocall

Hvis du ikke kan fremmøde i klinikken tilbyder jeg online terapi på video-call.

Online terapi psykoterapi parterapi

Både individuel terapi og parterapi samtaler fungerer fint online. Selvom det ikke er helt det samme som at sidde sammen, kan man sagtens opnå en forbavsende god kontakt. I nogle tilfælde fungerer det direkte bedre.

Der er  lavet mange undersøgelser af internetbaseret terapi, som påviser godt udbytte i forhold til en lang række problematikker såsom lettere angst, depression, stress.

Mine erfaringer

Jeg har mere end 10 års erfaring i at lave terapi online via video-call, og har arbejdet med folk fra hele verden på denne måde. Primært med expats, men også med engelsktalende klienter fra andre lande og med danskere, som bare bor langt væk, hvoraf nogle kommer her fysisk en gang imellem. Iøvrigt har jeg også erfaring fra selv at have modtaget supervision  online.

Om du/I vil komme her eller have samtalen ved fysisk fremmøde, er således helt op til dig/jer. Nogle foretrækker at spare transporten, nogle bor simpelthen for langt væk og kommer sjældent til Danmark.

Forberedelser før vi går i gang

  • Det er vigtig, at man sikrer sig på forhånd, at teknikken er i orden og at man sidder et sted med en stabil internetforbindelse.
  • Det vanskeligste i forbindelse med online-terapi, er hvis der sker uønskede afbrydelser på grund af teknikken.
  • Desuden er det vigtigt at sikre sig, at man sidder et uforstyrret sted, hvor der ikke er larm eller kommer andre ind i rummet.
  • Hvis man er et par, er det mest optimalt at sidde sammen foran samme skærm.
  • I nødstilfælde kan det lade sig gøre at holde en parsamtale, hvor partnerne sidder fx på hvert sit kontinent. Men min erfaring er, at det er bedst at sidde i samme rum, netop på grund af teknikken.

 

 

 

 

 

 

 

Psykoterapi, parterapi eller rådgivende samtaler online foregår på følgende måde:

1. Kontakt mig og vi aftaler et tidspunkt for sessionen.

2. Du modtager et link på email til mødet, som foregår online på G-Suite, hvilket er en krypteret datasikret forbindelse, som er den eneste jeg bruger, da jeg går op i datasikkerhed.

3. Du modtager en faktura på din emailadresse. Honoraret betales på bankkonto eller mobile pay.
Det koster 1000 Dkr. for 1 times session, 1500 Dkr. for 1 1/2 times individuel session,  eller 2000 Dkr. for 1 3/4 time parterapi. Hvis du sidder i udlandet kan du betale på IBAN og Swift.

4. Når tiden nærmer sig, chekker vi hver især om mikrofon og kamera virker, hvorefter vi logger på via linket (som står i emailen) og har et video-møde.

Booking af online terapi session

Se kontaktoplysninger herunder.