Et kædeled fra et skib illustrerer det stærke bånd i parforholdet

Parweekend

Formålet med at tage en parweekend kan for eksempel være at:

 • Gøre noget godt for parforholdet
 • Bevare parforholdet
 • Løse konflikter og kom til forståelse
 • Redde et skrantende forhold
 • Genfinde og fordybe kontakten
 • Lære mere om sig selv og sine relationer

Intensiv parterapi

Intensiv parterapi tilrettelægges i forhold til jeres behov med henblik på et maksimalt udbytte over en eller to dage.

 • Nogle par har brug for at komme dybtgående videre i et akut problem her og nu.
 • Nogle par har ikke mulighed for at gå i terapi fortløbende i hverdagen, for eksempel fordi de kommer kørende langvejs fra, arbejder i udlandet, på søen eller har andet arbejde, der kræver noget særligt.
 • Nogle par vil gerne have et lidt mere intensivt forløb i en terapeutisk proces, der allerede er i gang.
 • Nogle læser sammen i “Grib kærligheden” og vil gerne arbejde med nogle af de begreber, de sammen har drøftet fra bogen.

I sådanne tilfælde kan vi tilrettelægge særligt intensive parterapi forløb i en skræddersyet tidsramme, der imødegår jeres aktuelle behov

Indhold

I vil blive guidet igennem en parterapi proces, kombineret med at I arbejder med øvelser individuelt og sammen, med direkte træning i kommunikation med effektive dialogværktøjer.

Det er lidt forskelligt hvordan vi gør det, da hvert par er forskelligt og et sådanne forløb giver netop muligheden for at vi kan tage og arbejde til bunds i det, der er vigtigst for det enkelte par.

Dog tilrettelægger jeg altid noget variation af øvelser, undervisning osv. undervejs, således processen bliver afbalanceret, da det ellers kan blive for overvældende, hvis man skal sidde og kommunikere med hinanden to dage i træk.

I får undervisning i parforholdets psykologiske mekanismer specifikt relateret til jeres dynamikker, som også kan bruges i andre relationer.

Med jer hjem får I en ny forståelse for sig selv og hinanden, og ny energi tilført parforholdet.

Forløbet skabes til at støtte de bedste sider af jeres parforhold, samt give jer nye indsigter i trygge rammer.

En parweekend handler om at få

 • Større forståelse for din partner. Du lærer dig selv og din partner bedre at kende, samt får en større indsigt i baggrunden for jeres reaktioner. 
 • Nye kommunikationsfærdigheder, som kan nedbryde destruktive cirkler i relationen og vende en fastlåst negativ situation, hvor I trækker hinanden ned, til en opadgående positiv spiral.
 • Opdage hvilke ubevidste kræfter der drager dig mod tiltrækning til en partner, som samtidigt både kan give anledning til konflikter, men som også er en gave til din udvikling.
 • Redskaber til at genromantisere parforholdet og genetablere gnisten fra den første tid sammen.
 • Hjælpe hinanden til at forstå og bearbejde fortiden og den “bagage”, der præger reaktionerne i parforholdet.
 • Lære hvordan du kan hjælpe din partner til heling af følelsesmæssige sår og personlig udvikling.
 • Lære mere om hvordan du kan tale om de ting, som kan være vanskelige at tale om.

Tag en parweekend i Odense

Parweekenden behøver ikke foregå i en weekend, men kan sagtens foregå på hverdage.

Man kan også vælge at komme en enkelt dag, så får oplevelsen mere karakter af intensiv parterapi.

Som regel er tidsrammen kl. 10.00 til 15.00 med en times frokostpause, hvor man kan nyde en tur langs Odense Å og spise frokost på en af de nærtliggende restauranter.

De allerfleste par har stor glæde af at komme, der er en meget høj tilfredsheds rate på måske 98%.

Hvem deltager i sådan noget?

Både ”nye og ‘gamle’ par i alle aldre og fra alverdens fag har taget en parweekend. Fælles er at alle kommer med et ønske om gerne at ville lære noget nyt og udvikle sig sammen.

Jeg har holdt mere end 60 parweekender og intensives for vidt forskellige par. Jeg har rigtig god erfaring med at arbejde med et enkelt par over en eller to hele dage og har nu valgt denne form fast. Den gode tidsramme åbner mulighed for at tilgodese parrenes behov for direkte guiding, samt tilgodeser de par der kommer langvejs fra.

Et veltilrettelagt og afvekslende program. Masser af indsigt og gode arbejdsredskaber. Jeg føler virkelig at jeg får noget med hjem. Det mest interessante og givende “kursus” jeg har været på. God veksling ml. teori og praxis.

Hanne

Advokat

Det var skønt at få de dybe samtaler med min partner og se min partner med nye øjne, samt at blive set og forstået.

Michael

Jeg værdsatte din utrolige tålmodighed og oprigtighed. Din evne til at ‘holde dig selv udenfor’= være objektiv. Koblingen imellem egne ‘øvelser’, teori, filmklip, fælles øvelser. At få indsigt i min partners univers og han i mit og have fået mulighed for at arbejde med konkrete tiltag for et dejligt fremtidigt fælles univers med liv og glæde.

Merete

Grundighed, engagement, praktik, følelsen af at det indlærte kan anvendes til forbedring og fordybning. God sparring, dejlige omgivelser og rammer. Uforbeholden anerkendelse. Min hjerne og mit sind er mættet så jeg kan ikke komme i tanke om noget, der manglede eller noget som jeg kunne ønske mig mere af. Tak for en god og lærerig weekend.

Lars

Advokat

Jeg fik øjnene op for min partners behov og frustrationer.

Dorte

Genfundet forelskelsen i min kone! Ville intet have haft mere af og har ingen forbedringsforslag!

Verner

Jeg følte at der var plads til alt og alle. Der var hjerterum.

Helle

Stor tak for en meget lærerig og ultra hård weekend. Den måde du griber kurset an på og dit engagement er virkelig fantastisk. Jeg er meget glad for at du hjalp os, da vi var kørt helt fast i vores dialog.

Else Marie

Psykolog

Tilmelding til parweekend

Ring og tilmeld jer på tlf. 51321049, eller skriv en mail til mail@gittesander.dk eller tilmeld jer her på siden.

Skriv gerne lidt om jeres parforholds status og baggrund for at deltage, samt forslag til dato’er for forløbet. Det kan meget vel foregå på hverdage såvel som i weekenden.

Betaling 

I modtager en faktura til forudbetaling. Prisen er dkr. 3600 for en intensiv dag med to sessioner eller dkr. 7200 for to dage. Når fakturaen er betalt via bankoverførsel eller mobilepay er dagene booket til jer. 

Bonus: Hvert par får et eksemplar af bogen Grib kærligheden med hjem til at støtte arbejdet hjemme. 

Ved afbud refunderes 50% op til 4 uger før.

Det praktiske

Mange par rejser langvejs fra for at få disse forløb, nogle kommer endda flyvende ind fra udlandet.

Hvis I har problemer med tidspunkter, overnatning, børnepasning eller lignende kan I skrive til mig på mail@gittesander.dk, så hjælper jeg gerne med at finde en løsning.