Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk

Personlig Udviklingsgruppe

På workshoppen arbejder vi med parforholdsrelaterede emner og metoder til at

      • Sige farvel til uhensigtsmæssige handlemønstre i parrelationer og gøre sig fri
      • Forstå hvilke parrelationsmønstre du har været en del af
      • Forstå baggrunden for dine partnervalg
      • Forstå de faktorer, der skaber eller forhindrer gode kærlighedsforhold
      • Konflikthåndtering
      • At blive den partner du gerne vil være

For alle

Denne gruppe handler om

   • det følelsesmæssige
   • at relatere
   • hvorfor vi forelsker os i de personer, vi forelsker os i
   • hvad vi kan gøre for at udvikle os i og efter parforhold
For at finde ud af det må vi beskæftige os med hvad der på et dybere plan foregik i de parforhold, vi har været i, og hvad det er for mønstre og overlevelsesstrategier vi har haft med i bagagen fra opvæksten.

Vi vil drage læring af fortiden, bearbejde materialet og slippe fortiden, komme tilstede her og nu med bagagen – og komme videre i livet.

– Måske har du en fornemmelse af ikke helt at få opfyldt dybe relationelle behov og er i tvivl om, hvad du selv kan gøre ved det.
– Måske er du bange for en gentagelse af tidligere konflikter eller brud, eller føler dig eller føler dig hæmmet af uafklarede følelsesmæssige forhold.
– Måske oplever du, at noget gentager sig og tegner et mønster, uden helt at kunne sige hvorfor.

Hvis du på den måde har noget relationelt, du gerne vil bearbejde og have ny indsigt og viden om, så er denne weekend noget for dig. Workshoppen giver øget fokus, klarhed og overblik over udviklingsmuligheder og handleveje. Deltagerne gør et grundigt og struktureret udviklingsarbejde i trygge rammer om det at være i parforhold. Der sigtes på at finde en vej gennem vildnisset og ud i en konstruktiv tilgang, der kan være med til at forhindre gentagelser.

Personlig udvikling

Du inviteres til at deltage i en personlig proces, som indeholder følgende trin:

        • Identificere på hvilke måder din underbevidsthed spiller ind, når du bliver tiltrukket af en bestemt person.
        • Begynde at skabe mening i, hvad det på et dybere plan er, du søger hos en partner og dermed blive klogere på, hvornår du skal træde på speederen og hvornår på bremsen, når du indleder eller reagerer i et forhold.
        • At opdage og sige farvel til de af dine fortidige mønstre, som du måske ubevidst har accepteret i din tilgang til at være i en relation, som ikke længere er gavnlige for dig.
        • At undersøge din karakterstruktur og overlevelses- og tilpasningstrategier.
        • Lære mere om at lytte, anerkende og vise empati gennem dialog,og derved ændre konflikt til kontakt, både i konfliktramte forhold og i forhold til andre relationer.
        • Øve nye relationelle færdigheder i trygge rammer med respekt for dine følelser og din integritet.
        • Omdanne oplevelser fra tidligere forhold til en ressourcer og positiv vækst.
        • Lære mere om at give og modtage kærlighed.

 

Hvorfor i gruppe?

Når man er blevet single efter at have været i parforhold, er man ofte mere åben overfor at arbejde med sig selv på en personligt plan. Man er måske kommet ud af en parrelation der var vanskelig og man begynder at kunne se nogle af sine egne mønstre og bidrag, som man for alt i verden ikke ønsker at gentage en gang til. Derfor er det et godt tidspunkt for mange at gå i terapi, men man kan ikke opnå helt det samme ved individuel terapi som ved at deltage i en gruppe.

En af fordelene ved at arbejde med sin personlige udvikling i en gruppe, er at du møder andre, som du kan dele med, lære af og spejle dig i. Man får så meget forærende ved at arbejde terapeutisk i en gruppe. Gruppen veksler imellem arbejde i hele gruppen og arbejde alene og i mindre grupper. Der vil komme mindfulness meditation, skriftlige øvelser, dialog øvelser, visualisering og undervisning. Der deltager max 8 personer.

Næste gruppe

Ikke planlagt. Kontakt Gitte, hvis du er interesseret i at deltage i en kommende gruppe.

Gruppen mødes lørdag og søndag kl. 10 – 16.

Tilmelding

Tilmeld dig på tlf. 51321049 eller mail@gittesander.dk. Du kan også tilmelde dig herunder. Skriv gerne lidt om dig selv og din baggrund for at deltage. Pris for deltagelse er kr. 2950. I prisen er inkluderet manual, kaffe og frugt. Early Bird pris er kr. 2750, hvis du betaler tidligere end en måned før den aktuelle workshop. Beliggenheden er lige midt i Odense C i gangafstand til de fleste overnatningsmuligheder.

Ekstra bonus

Som en ekstra bonus får du et eksemplar af ‘Grib kærligheden’ med dig hjem.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Dato for næste hold/gruppe (skal udfyldes)

Skriv meget gerne lidt om din baggrund for at deltage