Priser & vilkår

Vilkår

Klippekort
Man bestemmer selv hvornår man vil bruge sine “klip”. Klippene er fleksible og aftalen om klippekort laves som regel efter første session. Klippekort refunderes ikke.

Gavekort
Køb gavekort via dette link til kontaktformularen. Skriv hvilken form for gavekort du ønsker at købe. Dernæst får du en faktura tilsendt, overfører pengene på mobilepay og får gavekortet tilsendt på din email. Gavekort skal anvendes inden for et år.

Afbud
Kan ske senest 1 døgn forinden en booket tid, herefter faktureres for sessionen. Aflysninger pga. akut opstået sygdom eller ulykke faktureres dog ikke.

Betaling
Der betales med Mobilepay i klinikken til 89089. Fjern-betalinger og betalinger for længerevarende forløb er via bankoverførsel efter tilsendelse af faktura.

Lægehenvisning

Jeg tager imod henvisniger fra læger, men jeg har ikke sygesikringsoverenskomst. Det betyder at man som klient skal selv betale det fulde honorar. Også selvom man har en lægehenvisning.

Ventetider

Man kan ofte her i klinikken opstarte et forløb ret hurtigt og som regel få en første indledende samtale indenfor en uge, hvis behovet er akut.

Tilskud

Individuel terapi: Sygesikringen, Danmark og de fleste sundhedsforsikringerne giver tilskud til autoriserede psykologer med sygesikringsoverenskomst og ydernummerHos os, der ikke har det, gives der kun sjældent tilskud. Nogle gange giver kommuner, arbejdspladser, sundhedsforsikringer og legater dog tilskud eller fuld betaling til forløb af samtaleterapi hos psykoterapeuter.

Man får bedst information ved at kontakte sin egen konkrete kommune, arbejdsplads eller forsikringselskab.

Parterapi: Der findes ikke nogle tilskudsordninger. Du kan ikke få tilskud til parterapi via din læge, sygeforsikring Danmark eller sundhedsforsikringer.

Der kan dog være mulighed for at få samtaler eller familieterapi i familiehuse i ens kommune, hvis man har alvorlige problemer i familien. Ligeledes i Familieretshusene, hvis man er i skilsmisse. Og hos Dialog mod Vold eller på Krisecentrene, hvis man er i et voldeligt forhold.

Men ellers betaler de fleste selv for deres parterapi.

De allerfleste, der går i terapi her, betaler selv ud af egen lomme og vægter den diskretion og frihed, der ligger i det. Nogle støttes økonomisk af en partner eller forældre, som betaler for terapien. Og nogle gange betaler en forening, en forsikring eller en arbejdsplads for terapien.

Du kan få rabat, hvis du er studerende/mindre bemidlet. – Eller du kan køber et ‘klippekort’ med forudbetalte 6 eller 10 sessioner. Se priserne længere oppe på siden.