Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk
Intensiv parterapi

Intensiv parterapi

Intensiv parterapi tilrettelægges i forhold til jeres behov med henblik på et maksimalt udbytte over en eller flere dage.

    • Nogle par har brug for at komme dybtgående videre i et akut problem her og nu.
    • Nogle par har ikke mulighed for at gå i terapi fortløbende i hverdagen, for eksempel fordi de kommer kørende langvejs fra, arbejder i udlandet, på søen eller har andet arbejde, der kræver noget særligt.
    • Nogle par vil gerne have et lidt mere intensivt forløb i en terapeutisk proces, der allerede er i gang.
    • Nogle læser sammen i “Grib kærligheden” og vil gerne arbejde med nogle af de begreber, de sammen har drøftet fra bogen.
    • I sådanne tilfælde kan vi sammen tilrettelægge særligt intensive parterapi forløb i en skræddersyet tidsramme, der imødegår jeres aktuelle behov

Forløb:

I kontakter mig på tlf. eller mail.

Vi kan starte med at tage en indledende samtale, dvs. en parterapi session, der er af 1 3/4 times varighed. Vi får ved denne samtale et overblik over hvad det er, I kommer med og gerne vil have hjælp til, og I får et indblik i hvordan der arbejdes med metoden, således at vi kan vurdere om metoden fungerer for jer. Herefter laver vi en aftale for det videre forløb.

Hvis det passer jer bedre, kan vi også springe ud i det og starte direkte ud med en hel dag eller to. Jeg har modtaget rigtig mange par på sådanne intensive forløb og det er min erfaring, at hvis man som par har lyst til det, er det også fordi man er parat til det. Der har jeg blot brug for at I skriver en smule mere til mig om hvem I er og hvad I kommer med på forhånd, så jeg har et indtryk af, hvad vi skal arbejde med og hvor I står.

Skriv gerne: Hvor længe I har været sammen, om I har børn sammen, hvad det er for en situation I står i, om I har gået i parterapi eller på parweekend andre steder og hvor længe, hvilke metoder I har arbejdet med, hvilket udbytte I ønsker af forløbet, om der er noget bestemt, I gerne vil arbejde med. Og hvad I ellers synes jeg bør vide inden vi ses.

I kan komme til Odense en eller to dage 2 x 2 timer adskilt af en times pause, som oftest kommer parrene kl. 10 på dag 1, så holder vi en frokostpause ca. kl. 12-13, hvorefter vi arbejder videre fra kl. 13-15.  Og så gentager vi dette på dag 2, hvor parret så har overnattet i byen.

Der kan indlægges hele eller delelementer af weekend workshoppen. Det er lidt forskelligt hvordan vi gør det, da hvert par er forskelligt og et sådanne forløb giver netop muligheden for at vi kan tage og arbejde til bunds i det, der er vigtigst for det enkelte par.

Dog tilrettelægger jeg altid noget variation af øvelser, undervisning osv. undervejs, så processen bliver afbalanceret, da det ellers kan blive for overvældende, hvis man skal sidde og kommunikere med hinanden to dage i træk.

I frokostpausen kan I gå en tur langs Odense Å og spise på en af de nærtliggende restauranter. Der er mange gode overnatningsmuligheder i Odense C, hvis I kommer to dage.

Par der kommer en hel weekend får som en ekstra bonus et eksemplar af min bog Grib Kærligheden.

Et intensivt forløb er en god mulighed for mange par, der kommer langvejs fra. Vi kan altid aftale at følge op med efterfølgende sessioner efter behov.

Det koster kr. 3600 for en intensiv dag med to sessioner, og kr. 7200 for to dage.
Når man booker hele dage får man tilsendt en faktura og betaler forud via bankoverførsel.

Book ved at skrive til mig på denne kontaktformular eller skriv til mail@gittesander.dk.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dato for parweekend

Din besked