Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk
Intensiv parterapi

Intensiv parterapi

Intensiv parterapi tilrettelægges i forhold til jeres behov med henblik på et maksimalt udbytte over en eller flere dage.

    • Nogle par har brug for at komme dybtgående videre i et akut problem her og nu.
    • Nogle par har ikke mulighed for at gå i terapi fortløbende i hverdagen, for eksempel fordi de kommer kørende langvejs fra, arbejder i udlandet, på søen eller har andet arbejde, der kræver noget særligt.
    • Nogle par vil gerne tage en parweekend, men ønsker ikke at deltage sammen med andre par.

     I sådanne tilfælde kan vi sammen tilrettelægge særligt intensive parterapi forløb i en skræddersyet tidsramme, der imødegår jeres aktuelle behov

I ringer eller skriver på tlf. eller mail og hvis det er muligt, tager vi først en indledende samtale, dvs. en parterapi session, der er af 1 3/4 times varighed. Samtalen kan eventuelt foregå på Skype. Vi får ved denne samtale et overblik over hvad det er, I kommer med og gerne vil have hjælp til, og I får et indblik i hvordan der arbejdes med metoden, således at vi kan vurdere om metoden fungerer for jer. Herefter laver vi en aftale for det videre forløb.

Hvis det er for vanskeligt med hensyn til transport at komme ind til en parterapi session først, kan vi i mange tilfælde også springe ud i det og starte med en hel dag eller to.

I kan for eksempel komme til Odense i en weekend eller på hverdage 2 x 2 timer eller 2 x 3 timer adskilt af en times frokostpause. Der kan indlægges hele eller delelementer af weekend workshoppen.

Det kan være overvældende at være i proces i intensiv parterapi. Derfor tilrettelægger terapeuten en variation af øvelser, undervisning osv., så processen bliver afbalanceret. I frokostpausen kan I gå en tur langs Odense Å og spise på en af de nærtliggende restauranter. Der er mange gode overnatningsmuligheder i Odense C, hvis I kommer to dage.

Par der kommer en hel weekend får som en ekstra bonus en arbejdsmanual og et eksemplar af Grib kærligheden.

Et intensivt forløb er en god mulighed for mange par, der kommer langvejs fra, og kombineres ofte med at ses på video Skype en eller flere gange før og efter.

Priser på parterapi