Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk

Parterapi i Odense

Leder I efter en professionel erfaren parterapeut, fordi I overvejer at gå i parterapi? Psykoterapeut MPF og certificeret parterapeut Gitte Sander har Klinik for Psykoterapi og Parterapi i Odense C, hvor hun tilbyder parterapi og individuel terapi. Hun har et stort erfaringsgrundlag netop i parterapi. Du kan læse mere om hvilke tilbud om parterapi, der tilbydes her: Parterapi i Odense.

Intensiv parterapi

Hvis I er et par, som rejser langvejs fra for at komme i parterapi eller ønsker en mere koncentreret og intensiv indsats, er der mulighed for at arrangere et dagsforløb med parterapi. Mange problematikker har vist sig at kunne arbejdes positivt med på denne måde, men det er altid en vurdering af hvert enkelt tilfælde, hvilken form for parterapi, der kan hjælpe bedst. Intensiv parterapi.

Parweekend

En parweekend kan give en ny start og forandre jeres måde at være sammen på. I får ny viden og nye værktøjer til samlivet med jer hjem og får ladet parforholds-batterierne op. Der arbejdes konkret med øvelser, som kan bedre kommunikationen og kontakten mellem jer, og med at komme til en større forståelse af, hvilke mekanismer, der er i spil. Læs mere her: Parweekend Odense.

Parforhold i krise

Parforhold i krise
Når parforholdet er i krise efterlyser mange mennesker nogle værktøjer til at forbedre situationen med. De er havnet i en situation, hvor de står afmægtige overfor, hvad de kan gøre, for at forbedre tingenes tilstand. Mange gange har parret dog prøvet adskillige værktøjer uden at det virkede godt nok, og når man er i krise i parforholdet kan det være svært at tænke klart og handle konstruktivt. Parterapi kan hjælpe med at udrede, hvad der er på spil, og finde fokus til at tage et skridt af gangen i en bedre retning.