Online terapi

Hvis du/I ikke kan eller vil fremmøde i klinikken tilbyder jeg online terapi på video-call.

Online terapi på video-call

Både individuel terapi og parterapi fungerer fint online. Selvom det ikke helt er det samme som at sidde sammen, kan man sagtens opnå en forbavsende god kontakt på den måde.

Jeg har mere end 10 års erfaring i at lave terapi online via video-call, og har arbejdet med folk fra hele verden på denne måde. Primært med expats, men også med engelsktalende klienter fra andre lande. Desuden har jeg også erfaringer fra selv at have modtaget supervision via online video-call.

Der er også efterhånden lavet mange undersøgelser af internetbaseret terapi, som påviser godt udbytte i forhold til en lang række problematikker såsom lettere angst, depression, stress.

Forberedelser ved online terapi

  • Det er vigtig, at man sikrer sig på forhånd, at teknikken er i orden og at man sidder et sted med en stabil internetforbindelse.
  • Det værste i forbindelse med online-terapi, er hvis der sker uønskede afbrydelser på grund af teknikken.
  • Desuden er det vigtigt at sikre sig, at man sidder et uforstyrret sted, hvor der ikke er larm eller kommer andre ind i rummet.
  • Hvis man er et par, er det mest optimalt at sidde sammen foran samme skærm. I nødstilfælde kan det lade sig gøre at holde en parsamtale, hvor partnerne sidder fx på hvert sit kontinent, men min erfaring er, at det er bedst, hvis man kan undgå det. 

Psykoterapi, parterapi eller rådgivning samtaler online foregår på følgende måde:

1. Kontakt mig og vi aftaler et tidspunkt for sessionen.

2. Du modtager et link på email til mødet, som foregår online på G-Suite, hvilket er en krypteret datasikret forbindelse.

3. Du modtager en faktura på din emailadresse. Honoraret betales på bankkonto eller mobile pay.
Det koster 1000 Dkr. for 1 times session, 1500 Dkr. for 1 1/2 times individuel session,  eller 2000 Dkr. for 1 3/4 time parterapi.

4. Når tiden nærmer sig, chekker vi hver især om mikrofon og kamera virker, hvorefter vi logger på via linket (som står i emailen) og har et video-møde.

 

Book online terapi via:

mail@gittesander.dk

tlf. 5132 1049

Kontaktformular