Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk

Online video-sessioner foregår på følgende måde:

1. Du/I skriver en email til mig og vi aftaler et tidspunkt vi kan mødes, eller du booker et video-møde i online-booking.

2. Du modtager en faktura på din emailadresse. Honoraret kan betales på bankkonto eller mobile pay. Det koster 900 Dkr. for 1 times session. Mulighed for rabat – se priser.
Når beløbet er indgået kan vi ses.

3. Hvis du ikke har prøvet video call før kan jeg sende dig en vejledning.

4. Jeg sender en invitation til video-mødet til den opgivne emailadresse. I den email du får, er et link til mødet.

5. Når tiden nærmer sig går du online, logger på via linket i emailen og vi har et video-møde.

Forbindelsen er G-Suite, som er en krypteret datasikret forbindelse. Den kræver ikke at du er medlem af noget.

Erfaring

Jeg har mere end 10 års erfaring i at lave terapi online via video-call, hvor jeg har arbejdet med folk fra alle kontinenter på denne måde.
Primært expats indenfor fx shipping og luftfart, cross-cultural couples og elitesportsfolk. Men også engelsktalende klienter fra andre lande, og jeg har selv modtaget international supervision via video-call.

Både individuel terapi og parterapi fungerer fint online, selvfølgelig bedst, hvis det kombineres med fremmøde-sessioner, når man er i Danmark.

Det vigtigste er næsten, at man sikrer sig på forhånd at teknikken er i orden og at man sidder et sted med en stabil internetforbindelse, da det vanskeligste problem i forbindelse med online-terapi er hvis der sker afbrydelser pga forbindelsessvigt.

Desuden er det vigtigt at sikre sig, at man sidder et uforstyrret sted, hvor der ikke er larm eller kommer andre ind i rummet. Hvis man er et par, skal man sidde sammen foran samme skærm. I nødstilfælde kan det selvfølgelig lade sig gøre at holde en parsamtale, hvor partnerne sidder fx på hvert sit kontinent, men min erfaring er at det er ikke tilrådeligt, hvis man kan undgå det.

Kontakt mig her:

mail@gittesander.dk
tlf. 5132 1049
Kontaktformular