Online terapi for individuelle og par

Hvis du ikke kan eller vil fremmøde i klinikken tilbyder jeg online terapi på video-call.

Online terapi på video-call – for hvem?

Både individuel terapi og parterapi fungerer fint online. Selvom det ikke er helt det samme som at sidde sammen, kan man sagtens opnå en forbavsende god kontakt på den måde. Og for nogle fungerer det direkte bedre.

Der er også efterhånden lavet mange undersøgelser af internetbaseret terapi, som påviser godt udbytte i forhold til en lang række problematikker såsom lettere angst, depression, stress.

Mine erfaringer med online terapi

 

Jeg har mere end 10 års erfaring i at lave terapi online via video-call, og har arbejdet med folk fra hele verden på denne måde. Primært med expats, men også med engelsktalende klienter fra andre lande og mange danskere, som enten bare bor langt væk, eller som nogle gange kommer her fysisk og andre gange ses vi online. Desuden har jeg også erfaringer fra selv at have modtaget supervision via online video-call.

 

Om du vil komme her eller have samtalen ved fysisk fremmøde, er helt op til dig.

Forberedelser ved online terapi

  • Det er vigtig, at man sikrer sig på forhånd, at teknikken er i orden og at man sidder et sted med en stabil internetforbindelse.
  • Det sværeste i forbindelse med online-terapi, er hvis der sker uønskede afbrydelser på grund af teknikken.
  • Desuden er det vigtigt at sikre sig, at man sidder et uforstyrret sted, hvor der ikke er larm eller kommer andre ind i rummet.
  • Hvis man er et par, er det mest optimalt at sidde sammen foran samme skærm. I nødstilfælde kan det lade sig gøre at holde en parsamtale, hvor partnerne sidder fx på hvert sit kontinent, men min erfaring er, at det er bedst at sidde i samme rum.

Psykoterapi, parterapi eller rådgivning samtaler online foregår på følgende måde:

1. Kontakt mig og vi aftaler et tidspunkt for sessionen.

 

2. Du modtager et link på email til mødet, som foregår online på G-Suite, hvilket er en krypteret datasikret forbindelse, som er den eneste jeg bruger, da jeg går op i datasikkerhed.

 

3. Du modtager en faktura på din emailadresse. Honoraret betales på bankkonto eller mobile pay.
Det koster 1000 Dkr. for 1 times session, 1500 Dkr. for 1 1/2 times individuel session,  eller 2000 Dkr. for 1 3/4 time parterapi.

 

4. Når tiden nærmer sig, chekker vi hver især om mikrofon og kamera virker, hvorefter vi logger på via linket (som står i emailen) og har et video-møde.

 

 

Booking af online terapi foregår via

mail@gittesander.dk

tlf. 5132 1049

Kontaktformular