Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk

Lektørudtalelse fra DBC på Grib kærligheden

Alice Lind Jensen fra DBC har givet denne flotte lektørudtalelse om Grib kærligheden:

Anvendelse/målgruppe/niveau
For mennesker i parforhold, som har det svært, men ønsker at kæmpe for deres parforhold, og/eller ønsker at bruge forholdet som en platform for udvikling.
Bogen kan også bruges af folk, der arbejder terapeutisk.

Beskrivelse
Gitte Sander er psykoterapeut og certificeret imagoterapeut. Hun har et fyldigt cv, men dette er hendes første bog. Den er en selvhjælpsbog for betrængte mennesker i parforhold og alle som i det hele taget finder parforholdets muligheder interessante ud fra et udviklingsperspektiv. I bogen kommer hun rundt i mange hjørner af parforholdet og dybt ned i de psykologiske processer. Den bygger på imago tænkning og metode, som også anvendes i andre parforholdsbøger. Det handler både om kommunikation, empati, forventninger, kærlighed, længsler, seksualitet, troskab/utroskab og meget mere. Bogen rummer både teori, eksempler og øvelser. Den har meget tekst og fordrer en motiveret læser, men er sprogligt nemt nok at forstå.

Den er overordentligt grundigt bearbejdet og fremstår velstruktureret og professionel. Og ikke nok med det – den griber sin læser om hjertet, og det er vel, hvad kærlighed og parforhold dybest set handler om.

Samlet konklusion
Et spændende og dybtgående værk til inspiration, selvhjælp og -indsigt for voksne mennesker med parforholdets problemer og muligheder indenfor rækkevidde.

Lektørudtalelse fra Dansk Biblioteks Center | Alice Lind Jensen

Gitte Sander

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.