Tlf. 5132 1049mail@gittesander.dk
Den eneste ene

Vi leder efter en eneste ene

“Vi leder efter en eneste ene igen og igen” er en artikel, som blev bragt i Jyllands-Posten den 12. januar 2015. Artiklen handler om jagten på kærligheden.

I artiklen er Gitte Sander interviewet omkring hvorfor vi tror på den eneste ene. Hun mener blandt andet, at der muligvis er en sammenhæng imellem at unge mennesker i dag har lært at mærke og udtrykke deres behov og det faktum at de unge er gode til at definere, hvad de ønsker sig af en partner.

Når vi leder efter den eneste ene er det blandt andet for at få opfyldt nogle grundlæggende behov for kærlighed, som dels er medfødte, men også skabes i kulturen som en forventning om, at vi som voksne skal danne monogame par, og så har vi med os fra barnsben nogle umødte behov, som vi stadig søger efter at få mødt, så vi kan komme videre i vores udvikling. På det grundlag kan vi danne os nogle billeder af, hvordan vores ideelle partner kan eller bør se ud, billeder der ikke nødvendigvis er særligt realistiske eller stemmer overens med, hvad der ville være bedst for os, fordi en stor det af det, vi rummer, ligger på et ubevidst plan.

Mange mennesker, der bliver skilt gør det ud fra den antagelse, at partneren åbenbart ikke er “den eneste ene”, fordi vedkommende ikke endnu har kunnet møde os på de og de parametre. Men dybest set danner de fleste par med en, der passer udmærket sammen med dem på måske 80% af parametrene, for vi er ret gode til at spotte ud, hvem vi vil passe godt sammen med, når vi forelsker os, godt hjulpet af underbevidstheden.

Læs hele artiklen “Vi leder efter den eneste ene”.
jyllandsposten

[/text_dd][/column_dd][/section_dd]
Gitte Sander

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *